მომზადების წესი:მოხარშეთ სპაგეტი მარილწყალში.დაჭერით ქამა სოკო და ბულგარული წიწაკა.წვრილად დაჭერით ხახვი და ნიორი. მოხრაკეთ ზეთში. დაუმატეთ სოკო და ბულგარული და ხრაკეთ კიდევ 3-4 წუთი.როცა სოკო და ბულგარული დარბილდება, დაუმატეთ სოიოს სოუსი, მარილი და პილპილი გემოვნებით.მოხარშული და გადაწურული სპაგეტი გადაიტანეთ თეფშზე, ზემოდან დაადეთ მოხრაკული სოკო და ბოსტნეული და აურიეთ. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.