საკმარისია, დაუმატოთ კარტოფილს ეს ერთი ინგრედიენტი, რომ მიიღოთ საოცრად ნაზი და გემრიელის კერძი!
დრო 20წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ახალი კარტოფილი - 1 კგ
  • ქათმის ბულიონი - 450 მლ
  • კარაქი - 100 გ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით

მომზადების წესები
მომზადების წესი:
კარტოფილი ჯაგრისის მიშვეობით კარგად გარეცხეთ, არ გაფცქვნათ. მოათავსეთ ტაფაში და დაასხით ქათმის ბულიონი ისე, რომ ოდნავ დაფაროს კარტოფილი. ხარშეთ ადუღებიდან თავდახურულ ტაფაში მინიმუმ 15 წუთი.
საჭყლეტით ან ჩანგლით დააწექით თითოეულ კარტოფილს, რათა გასკდეს, მაგრამ არ დაჭყლიტოთ.
დაუმატეთ ტაფაში კარაქი, მარილი და პილპილი, ხრაკეთ საშუალო ცეცხლზე კიდევ 10 წუთი.
გადმოაბრუნეთ კარტოფილები, რომ მეორე მხრიდანაც შეიწვას.