მომზადების წესი:კარტოფილი ჯაგრისის მიშვეობით კარგად გარეცხეთ, არ გაფცქვნათ. მოათავსეთ ტაფაში და დაასხით ქათმის ბულიონი ისე, რომ ოდნავ დაფაროს კარტოფილი. ხარშეთ ადუღებიდან თავდახურულ ტაფაში მინიმუმ 15 წუთი.საჭყლეტით ან ჩანგლით დააწექით თითოეულ კარტოფილს, რათა გასკდეს, მაგრამ არ დაჭყლიტოთ.დაუმატეთ ტაფაში კარაქი, მარილი და პილპილი, ხრაკეთ საშუალო ცეცხლზე კიდევ 10 წუთი.გადმოაბრუნეთ კარტოფილები, რომ მეორე მხრიდანაც შეიწვას.