1 ბოსტნეული მსხვილად დავჭრათ, დავუმატოთ კამის ღერები (ფოთლები შევინახოთ), დავასხათ წყალი და დავდგათ ცეცხლზე. 2 ტაფაში გავადნოთ კარაქი, დავაყაროთ ფქვილი და 1 წუთი ვშუშოთ.3 მოშუშულ ფქვილს დავასხათ რძე და ვურიოთ. 4 სოუსს ვურიოთ, რომ არ მიიწვას და მოდუღებამდე მივიყვანოთ, შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.5 მოხარშული ბოსტნეული ბულიონიდან ამოვიღოთ, კამის ღერები და ხახვი გადავყაროთ, დანარჩენისგან კი გავაკეთოთ პიურე და ვამატოთ ბულიონი, სანამ სასურველ კონსისტეციას არ მივიღებთ. თუ წვნიანი სქელი იქნება, დავუმატოთ წყალი.6 ბოსტნეულის წვნიანში მოვათავსოთ სოუსი და დავდგათ ცეცხლზე.7 როდესაც წვნიანი გაცხელდება, შევანელოთ მარილითა და პილპილით და ავადუღოთ.8 ბოლოს დავაყაროთ დაჭრილი კამა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.