მომზადების წესი:ჩაალბეთ ჟელატინი დაალბეთ ანანასის წვენში და გააჩერეთ გასაფუებლად ერთი საათით.ქიშმიში დაალბეთ ადუღებულ წყალში.ბლენდერით ათქვიფეთ ხაჭო ვანილთან, შედედებული რძე და არაჟანი.ჟელატინი დადგით წყლის აბაზანაზე და ურიეთ, სანამ არ გალღვება.ანანასი დაჭერით კუბიკებად, დაუმატეთ ხაჭოს ათქვეფილ მასას, შემდეგ დაუმატეთ გამდნარი ჟელატინი და ქიშმიში.ჩაასხით ხაჭო ფორმაში და შედგით მაცივარში რამდენიმე ხნით.გემრიელად მიირთვით!