მომზადებამარინადისთვის ავურიოთ ღვინო, ძმარი, მდოგვი, ზეთი, მარილი და პილპილი. ბადრიჯანიდავჭრათ გრძელ ნაჭრებად, ცუკინი – მრგვლად. წიწაკებს ამოვაცალოთ თესლი და ერთ მხარეს ჩავჭრათ. ხორცის ნაჭრები დავჭრათ ულუფებად. მომზადებული მარინადი დაჭრილ ხორცსა და ბოსტნეულს მოვასხათ და 2-3 საათით მაცივარში დავდგათ. ბოსტნეული შევწვათ გრილზე და თან ვასხათ მარინადი. ხორცი შეგვიძლია შევწვათ გრილზე ან ღუმელში. შემწვარი ხორცი სუფრაზე ბოსტნეულთან ერთად მივიტანოთ.ჟურნალი "გემრიელი" (მაისის ნომერი)