მომზადება: დაჭერით ღორის ხორცი თხელ ნაჭრებად და სწრაფად შეწვით ზეთში მაღალ ცეცხზლე. დაჭერით კარტოფილი და დაუმატეთ ხორცს. შეწვით მაღალ ცეცხლზე, თან ურიეთ. ხახვი და ნიორი დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ კარტოფილს და ხორცს. დაუმატეთ მარილი და პილპილი და ხრაკეთ 5 წუთი. როცა კარტოფილი თითქმის მზად იქნება, ზემოდან დაალაგეთ დაჭრილი პომიდორი. მოაყარეთ გახეხილი ყველი და დააფარეთ ტაფას თავსახური. მზა კერძს მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.