მომზადება:გახეხეთ ლიმონის კანი წვრილად. ფქვილში აურიეთ გამაფხვიერებელი, 50 გ შაქარი, მწიკვი მარილი და ლიმონის ცედრა. ყველაფერი კარგად აურიეთ.დაუმატეთ 5 ს.კ რძე, ზეთი, ხაჭო. კიდევ კარგად აურიეთ ყველაფერი და მოზილეთ ნაზი ცომი.გააბრტყელეთ ცომი 28 დიამეტრზე. წაუსვით ფორმას (24 დიამეტრი სმ-ს) ზეთი, მოაყარეთ ფქვილი. გადაიტანეთ ცომი ფორმაში და გაუკეთეთ 2 სმ სიმაღლის კიდეები.ჟოლოს მოაყარეთ სახამებელი და ფრთხილად აურიეთ. გაანაწილეთ ჟოლო ცომზე.არაჟანი ათქვიფეთ დარჩენილ შაქართან ერთად, დაუმატეთ კვერცხი და რძე. თქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მოასხით მიღებული მასა კენკრას.აცხვეთ ნამცხვარი 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 25-30 წუთი. მზა ნამცხვარი გააცივეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.