მომზადების წესი: ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატთ შაქარი, მარილი, ვანილი და სოდა ძმრით. კარგად ათქვიფეთ და დაუმატეთ არაჟანი და არაყი. ყველაფერი კარგად აურიეთ და დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი. უნდა მიიღოთ რბილი ცომი, რომელიც ხელებზე არ უნდა გეკროდეთ. გააბრტყელეთ 1 სმ სისქის ფირფიტა, ამოჭერით ორცხობილის ფორმებით და შეწვით ბევრ ზეთში. ფუნთუშები ძალიან სწრაფად იწვება. შემდეგ გადმოიღეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.