ფქვილი შაქარი და კარაქი მოვათავსოთ კომბაინში და ავურიოთ ფხვიერი მასის მიღებამდე. (ამ სამუშაოს შესრულება ხელითაც შეიძლება)დავამატოთ კვერცხის გულები და წყალი. მოვზილოთ ცომი და შევინახოთ მაცივარში 1 სთ.გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე. ცომი გავაბრტყელოთ და ჩავაფინოთ 26 სმ დიამეტრის ფორმაში. დავჩხვლიტოთ ჩანგლით და გამოვაცხოთ 15 წუთის განმავლობაში, სანამ მსუბუქად არ შეიფერება.დავუწიოთ ტემპერატურას 140 გრადუსამდე და მოვამზადოთ გულსართი:გავაცხელოთ ნაღები და ჩავადნოთ შიგ შოკოლადი. შევურიოთ კვერცხის გულები. დავასხათ ეს მასა ცომზე და ვაცხოთ კიდევ 35-40 წუთი. გულსართი უნდა შეიკრას.მზა ტარტზე დავალაგოთ მარწყვები და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა