მომზადება:გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომი თხლად და გაჭერით 6-8 თანაბარ ნაწილად. გაანაწილეთ უკურკო ალუბლები ცომის ნაჭრებზე და დაახვიეთ მილისებურად.მოათავსეთ პერგამენტდაფენილ ღუმელის ფირფიტაზე და აცხვეთ 200 გრადუსზე 20 წუთის განმავლობაში.შემდეგ გააგრილეთ.ამასობაში კი მოამზადეთ კრემი: მიქსერით ათქვიფეთ შედედებული რძე, კარაქი, არაჟანი და შაქარი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე და მოასხით მიღებული კრემი ალუბლიან მილებს.შედგით მაცივარში 1-2 საათით, შემდეგ კი გემრიელად მიირთვით!