მომზადება:კვერცხი, შაქარი და თაფლი ათქვიფეთ. დადგით დაბალ ცეცხლზე და ისე, რომ არ შეწყვიტოთ მორევა, გაადნეთ შაქარი ბოლომდე. არ გაასქელოთ მასა.დაუმატეთ სოდა და კვლავ ინტენსიურად ურიეთ. ახლა ნელ-ნელა შეაზილეთ ფქვილი - მთვარია, მეტი არ მოგივიდეთ, თორემ გაბრტყელება გაგიჭირდებათ.გაყავით ცომი 5-10 ნაწილად. გააბრტყეკეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე და ჩაჩხვლიტეთ ჩანგლით.აცხვეთ თითოეული ფირფიტა 220 გრადუსზე 5-7 წუთი.მზა ბისკვიტებს მოაჭერით კიდეები, რათა მისცეთ ლამაზი ფორმა. ჩამონაჭრები გამორთულ ღუმელში შედეთ, რომ კარგად გამოშრეს.კრემისთვის: ათქვიფეთ მიქსერით არაჟანი და შაქარი.წაუსვით თითოეულ ბისკვიტს კრემი, ბოლოს კი მოაყარეთ დაფხვნილი ჩამონაჭერი კიდეები. მოახეხეთ შოკოლადი.შედგით მაცივარში მთელი ღამით.