მომზადება: დაჭერით კომბოსტო 4 ნაწილად. ჭარხალი დაჭერით წრეებად. ნიორი გაარჩიეთ, წიწაკა დაჭერით. წვაბში მოათავსეთ ინგრედიენტები ფენაბად: კომბოსტო, ჭარხალი, ნივრის კბილები, წიწაკა. შავი პილპილის მარცვლები და კვლავ თანამიმდევრობის ინგრედიენტები, სანამ ქვაბი ბოლომდე არ გაივსება. ადუღებულ წყალში გახსენით მარილი და დაასხით ბოსტნეულს, დააფარეთ თეფში, შემდეგ კი ქვაბის თავსახური. 4-5 დღეში კომბოსტო მზად არის. გემრიელად მიირთვით!