მომზადებახაჭო და კარაქი გავთქვიფოთ კარგად. ცალკე ჯამში გავთქვიფოთ ნაღები, სანამ მყარ მასასმივიღებთ და ეს ორი ინგრედიენტი გადავურიოთ ერთმანეთში. ჟელატინი დავალბოთ წყალში, შემდეგ დავდგათ ორთქლის აბაზანაზე და გავადნოთ, შევურიოთ ხაჭოს მასას. ალუბალი ბლენდერით დავაქუცმაცოთ და ავურიოთ სუფლეში. შეგვიძლია მთლიანი ალუბლებიც ჩავაყოლოთ ან დეკორაციისთვის გამოვიყენოთ. მზა სუფლე გავაჩეროთმაცივარში მთელი ღამე.ჟურნალი "გემრიელი" (აგვისტოს ნომერი)