მომზადება:თავდაპირველად მოამზადეთ საფუვრის საფუძველი ცომისთვის. თბილი რძე შეურიეთ თბილ წყალს, დაუმატეთ საფუარი, შაქარი და 4 ს/კ ფქვილი. კარგად აურიეთ საფუვრის ბოლომდე გახდნამდე. გადააფარეთ ცელოფანი და გააჩერეთ თბილ ადგილას 30 წუთი.30 წუთში მოაცალეთ ცელოფანი, საფუძველი უკვე მომატებული იქნება მოცულობაში რამდენჯერმე.დაუმატეთ მაიონესი და ნელ-ნელა შეაზილეთ დარჩენილი ფქვილი.მოზილეთ რბილი, ელასტიკური ცომი. კვლავ გადააფარეთ ცელოფანი და გააჩერეთ თბილ ადგილას 1-1,5 საათი.შემდეგ გადაიტანეთ ცომი ფქვილმოყრილ სამუშაო მაგიდაზე და კიდევ კარგად ჩაზილეთ.გაუკეთეთ ნებისმიერი, სასურველი გულსართი და გამოაცხეთ ღუმელში.!