მომზადების წესი:ქვაბში მოათავსეთ გაფცქვნილი და დაჭრილი ვაშლი, დაუმატეთ წყალი, დარიჩინი, მუსკატის კაკალი და შაქარი. დადგით საშუალო ცეცხლზე და ხარშეთ 10 წუთის განმავლობაში, სანამ ვაშლი არ დარბილდება. შიგადაშიგ ამოურიეთ. გააკეთეთ პიურე.დიდ ტაფაში გააცხელეთ ზეთი. ფრთხილად ჩადეთ შუაზე მოკეცილი ტორტილას ლავაშები ზეთში და გეჭიროთ მაშით რამდენიმე წამის განმავლობაში, სანამ ორივე მხრიდან არ დაიბრაწება.შემდეგ მოათავსეთ ქაღლდის ხელსახოცზე, რათა მოცილდეს ზედმეტი ცხიმი. მოაყარეთ შაქარში არეული დარიჩინი.შემდეგ კოვზის მეშვეობით ფრთხილად ამოავსეთ ტორტილები ვაშლის მა სით. სუფრასთნ მიიტანეთ ათქვეფილ ნაღებთან ერთად!ისიამოვნეთ!