მომზადებაკარაქს და ნადუღს დავაყაროთ შაქარი და მსუბუქად ავთქვიფოთ. დავუმატოთ კვერცხი დავანილი. ნელ-ნელა ვუმატოთ ფქვილი და გამაფხვიერებელი და მასა ხის ჯოხით შევკრათ. გადავიტანოთ დაფაზე და გადავზილოთ. ღუმელი გავაცხელოთ 170 გრადუსზე.ცომი დავჭრათ სასურველი ფორმის და ზომის ნაჭრებად, დავდოთ ქაღალდდაფენილთუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ 15-20 წთ. მზა ნამცხვრებს შეგვიძლია შოკოლადისკრემი მოვასხათ.ჟურნალი "გემრიელი" (სექტემბრის ნომერი)