მომზადება:ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში აურიეთ და მოზილეთ მკვრივი ცომი. გაყავით შუაზე.გააბრტყელეთ ცომის თითოეული ნაწილი და გაანაწილეთ მასზე გულსართი (გახეხილი ვაშლი, ალუბალი, მურაბა, დარიჩინში ან მიხაკში არეული შაქარი, შედედებულ რძეში არეული გატარებული ნიგოზი, ხორცის ფარში ან ჩაშუშული კომბოსტო).გადაახვიეთ ცომი რულეტად.მოათავსეთ რულეტები 20-25 წუთი 170-180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.ბოლო შტრიხი: მზა რულეტს მოაყარეთ შაქრის პუდრა (თუ რა თქმა უნდა, გულსართი ტკბილია).