მომზადების წესი:გაახურეთ ღუმელი 175 გრადუსზე. მოამზადეთ ლითონის ფირფიტა: წაუსვით კარაქი ან დააფინეთ პერგამენტი.გააბრტყელეთ ხვეულების ცომი. (იხ. ცომის რეცეპტი) გამოიყენეთ ბასრი დანა და დაჭერით განიერ ზოლებად სიგრძეზე.აიღეთ ცომის თითოეული ზოლი და გადაახვიეთ სპირალივით. სპირალი ლოკოკინასავით დაახვიეთ და მოათავსეთ ლითნის მომზადებულ ფირფიტაზე.ჯამში ათქვიფეთ ნაღების ყველი შაქართან, ლიმონის წვენთან, ვანილის ექსტრაქტთან და არაჟანთან ერთად. "ლოკოკინას" შუაში თითით გააკეთეთ პატარა ჩაღრმავება და ამოავსეთ ნაღების გულსართით.წაუსვით ხვეულებს ფუნჯით გამდნარი კარაქი და აცხვეთ 12-15 წუთის განმავლობაში.ისიამოვნეთ, სანამ თბილია.