მომზადება:იმისათვის, რომ მოამზადოთ ტეფტელები, საქონლის ფარშე შეურიეთ საფანელი, რძე, ნაღები, ოხრახუში, მდოგვი, მარილი, პილპილი, წითელი წიწაკა და კვერცხი. აურიეთ ხელით კარგად.გააკეთეთ ბურთულები, მოათავსეთ პერგამენტდაფენილ გაშლილ ლანგარზე და მოათავსეთ საყინულეში 5-10 წუთი.მანამდე გაახურეთ ზეითუნის ზეთი სქელძირიან ქვაბში ან ღრმა ტაფაში. გაყინული ტეფტელები მოათავსეთ გახურებულ ზეთში და შეწვით, სანამ ყველა მხრიდან არ დაიბრაწება. შემდეგ გადაიტანეთ ქაღლდის ხელსახოცზე და მოაშორეთ ზედმეტი ცხიმი.გემრიელად მიირთვით.