მომზადების წესი: ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა და მოხრაკეთ, დაუმატეთ მარილი. გახეხეთ სტაფილო წვრილად და მოხრაკეთ ისიც, მოაყარეთ მარილი და დაუმატეთ ხახვს. ათავიფეთ კვერცხი ჯამში, დაუმატაეთ ცოტა მარილი. შეწვით ტაფაზე ომლეტი. დაახვიეთ მილისებურად და დაჭერით 1 სმ ნაწრებად. დაჭერით ნიგოზი და მოხალეთ მშრალ ტაფაზე. გარეცხეთ ღვიძლი, გაასუფთავეთ აპკისგან. დაჭერით თხელ ნაჭრებად. შეწვით გახურებულ ტაფაზე 2-3 წუთის განმავლობაში, თან ურიეთ. გადაიტანეთ სასალათეში. დაუმატეთ დანარჩენი ნგრედიენტები, მაიონეზი, ძმარი, დაჭყლეტილი ნიორი და კარგად აურიეთ. გემრიელად მიირთვით!