მომზადება:მოხარშეთ გოგრა, დააბლენდერეთ პიურეს კონსისტენციის მიღებამდე.დადგით დაბალ ცეცხლზე და შეათქვიფეთ სათითაოდ კვერცხი, თან ურიეთ, დაუმატეთ შაქარი გემოვნებით.შემდეგ ჩაუმატეთ ნელ-ნელა, მშრალ ტაფაზე მოხალული მანის ბურღული და ხარშეთ 5 წუთი.დაუმატეთ ფორთოხლის ცედრა და დარიჩინი.გამოსაცხობ ფორმას მოაყარეთ დაფქული შვრიის ფანტელი და ჩაასხით ცომი. აცხვეთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 20 წუთი.გააცივეთ მთლიანად ფორმაში, შემდეგ კი გადმოიღეთ. სურვილისამებრ, გოგრის პაის ზემოდან მოასხით ნატურალური იოგურტი.გემრიელად მიირთვით!