მომზადება:ქვაბში მოათავსეთ დაჭრილი პომიდორი, დაასხით ბულიონი, დაუმატეთ ლობიო, სტაფილო, ხახვი, ნიორი, მწვანილი, დაფნის ფოთოლი, გახეხილი პარმეზანი, მარილი და წიწაკა. დააფარეთ მჭირდოდ თავსახური და ხარშეთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე 3-4 საათი.40 წუთით ადრე, სანამ წვნიანი მზად იქნება, დაუმატეთ ყაბაყი და ისპანახი. დააფარეთ თავსახური და ხარშეთ კიდევ 30 წუთი.დაუმატეთ მაკარონი და კიდევ 10 წუთი ხარშეთ. ამოიღეთ წვნიანიდან დაფნის ფოთოლი, როზმარინის ღერი და დაუმატეთ მარილი და წიწაკა.ამოიღეთ წვნიანი ღრმა თეფშებზე და მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი.