მომზადების წესი:კვერცხი ათქვიფეთ შაქართან და მარილთან ერთად. ჩაასხით ერთი ჭიქა რძე და კვლავ ათქვიფეთ.დაუმატეთ ფქვილი და ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.ისე, რომ არ შეწყვიტოთ მორევა, დაუმატეთ დარჩენილი ფქვილი.უნდა მიიღოთ თხელი ცომი.გადაიტანეთ ცომის მესამედი ცალკე ჯამში. დარჩენილ მასას დაუმატეთ კაკაო და კარგად აურიეთ.გახურებულ ტაფას წაუსვით ცოტაოდენი ზეთი. დაასხით ცოტაოდენი ცომი, დაახლოებით ჩამჩის ½-დი და მოასწორეთ. ოდნავ შეაცხვეთ. ჩაის კოვზით მოასხით თეთრი მასა, ისე, თითქოს ორნამენტებს ხატავდეთ. შემდეგ გადმოაბრუნეთ და გამოაცხვეთ მეორე მხარეს.გადმოიღეთ ტაფიდან ორნამენტით ზევით და ისე მიიტანეთ სუფრასთან. გემრიელად მიირთვით!