მომზადების წესი:ლიმონი გარეცხეთ და გახეხეთ ცედრა. გამოწურეთ 2-3 ს/კ წვენი. კარაქი გაქენით შაქრის პუდრასთან ერთად, დაუმატეთ ლიმონის ცედრა და წვენი. აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხი, მანის ბურღული და ხაჭო. ფორმას წაუსვით კარაქი და გადაიტანეთ ხაჭოს მასა და მოასწორეთ. აცხვეთ 180 გრადუსზე დაახლოებით 50-6 წუთი. მზა ნამცხვარი გააცივეთ გამორთულ ღუმელშივე 30 წუთის განმავლობაში. ფრთხილად გადმოიღეთ ნამცხვარი ფორმიდან და მოაყარეთ შაქრის პუდრა. მიირთვით არაჟანთან, თაფლთან ან მურაბასთან ერთად. გემრიელად მიირთვით!