მომზადება:გაცრილ ფქვილში ჩაჭერით კარაქი და დანით აკეპეთ. დაუმატეთ არაჟანი.მოზილეთ ერთგვაროვანი და რბილი ცომი.გაახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფაში და მოაავსეთ მაცივარში 1 საათით, უკეთესია, მთელი ღამით.შემდეგ გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან, გაყავით 3-4 ნაწილად. გააბრტყელეთ თითოეული სწორკუთხა, საახლოებით 3 მმ სისქის ფირფიტებად.დაჭერით 7X7 -ზე კვადრატებად, გულში მოათავსეთ ჯემი და გადაახვიეთ მილისებურად. კიდეები შეუწებეთ.აცხვეთ 200 გრადუსზე დაახლოეთბით 15-20 წუთის განმავლობაში.მზა მილებს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.გემრიელად მიირთვით!