მომზადება: ბლენდერით ან ხელის ზამბარით ათქვიფეთ კვერცხი, თანდათანობით ჩაუმატეთ შაქარი, მარილი და ვანილის შაქარი. ისე, რომ არ შეწყვიროთ თქვეფა, ჩაუმატეთ რძე და პატარა ულუფებით ფქვილი და სახამებელი. კარაქი გაადნეთ წყლის აბ აზანაზე, დაუმატეთ ბლინის ცომში და კარგად აურიეთ. წვრილი ნაკადით ჩაიშვით ადუღებული წყალი. გააჩერეთ 30 წუთი მიღებული ცომი, შემდეგ კი შეუდექით გამოცხობას. გამოდის უნაზესი, თხელი და ძალიან გემრიელი ბლინები. მიირთვით თაფლით, მურაბით ან სხვა სასურველი სოუსით.