მომზადების წესი: დაჭერით ხორცი პატარა ნჭრებად, დაასხით 2 ლიტრი წყალი და დადგით ცეცხლზე. ადუღებისას მოხადეთ ქაფი. დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები და მარილი. ხარშეთ ხორცის დარბილებამდე. თუ საჭირო გახდა, დაუმატეთ წყალი. წიწიბურა მოხალეთ მშრალ ტაფაზე, თან ურიეთ. ბოსტნეული დაჭერით კუბიკებად და მოხრაკეთ ზეითუნის ზეთში. მოხარშული ხორცი ამოიღეთ ბულიონიდან და კიდევ დაჭერით პატარა კუბიკებად. ბულიონში ჩაყარეთ მოხალული წიწიბურა. დაუმატეთ მოხრაკული ბოსტნეული, კარტოფილი და ხორცი. ხარშეთ კარტოფილისა და წიწიბურის მოხარშვამდე. შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ნიორი, დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ ასე 15 წუთი. გემრიელად მიირთვით! დაჭერით ხორცი პატარა ნჭრებად, დაასხით 2 ლიტრი წყალი და დადგით ცეცხლზე.ადუღებისას მოხადეთ ქაფი. დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები და მარილი.ხარშეთ ხორცის დარბილებამდე. თუ საჭირო გახდა, დაუმატეთ წყალი.წიწიბურა მოხალეთ მშრალ ტაფაზე, თან ურიეთ. ბოსტნეული დაჭერით კუბიკებად და მოხრაკეთ ზეითუნის ზეთში.მოხარშული ხორცი ამოიღეთ ბულიონიდან და კიდევ დაჭერით პატარა კუბიკებად.ბულიონში ჩაყარეთ მოხალული წიწიბურა.დაუმატეთ მოხრაკული ბოსტნეული, კარტოფილი და ხორცი.ხარშეთ კარტოფილისა და წიწიბურის მოხარშვამდე.შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ნიორი, დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ ასე 15 წუთი.გემრიელად მიირთვით!