მომზადებაწყალი, კარაქი და მარილი ერთად წამოვადუღოთ. დავუმატოთ ფქვილი და მოვშუშოთ ცომი 2-3 წუთით დაბალ ცეცხლზე მუდმივი მორევით. გადმოვდგათ და სათითაოდ შევათქვიფოთ კვერცხები. ცომი საკონდიტრო ტომრით მოვათავსოთ ქაღალდჩაფენილ ფორმაში და გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე. ცხელ რძეში გავხსნათ ყავა. შაქართან ერთად გავთქვიფოთკვერცხი და კვერცხის გულები, დავუმატოთ სახამებელი და შევურიოთ რძეს. 2-3 წუთი ვხარშოთ. ცხელსვე დავუმატოთ თეთრი შოკოლადი. ცივ კრემს შევათქვიფოთ კარაქი და მოვათავსოთ ეკლერებში. მივირთვათ კენკრასა და შოკოლადთან ერთად.ჟურნალი "გემრიელი" (ნოემბრის ნომერი)