მომზადება: მოამზადეთ მარინადი: ზეითუნის ზეთი, თეთი ღვინის ძმარი და ღვინო შეურიეთ ერთმანეთში. დაუმატეთ პილპილის მარცვლები და როზმარინის ღერები. მოათავსეთ მარინადში გარეცხელი და გამშრალებული ხორცის ნაჭერი მინუმუმ 2 საათით. შემდეგ გადაიტანეთ ხორცი ცეცხლგამძლე ღრმა ფორმაში, დაასხით მარინადის ¼-დი. გადააფარეთ ხორცს პერგამენტის ქაღალდი ისე, რომ მთლიანად დაფაროს ხროცი. ქაღლდზე დააყარეთ ქვამარილი ისე, რომ თავსახურივით დაეფაროს. შედგით 195 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25-30 წუთით. მიიღებთ საშუალოდ შემწვარ ხორცს - გულში ვარდისფერს, მაგრამ სისხლის გარეშე. გაითვალისწინეთ, რომ ხორცის უფრო დიდი ნაჭრის მომზადებას, მეტი დრო დაჭირდება. მზა ხორცი დაჭერით თხლად და სუფრასთან მიიტანეთ ქორფა ბოსტნეულის სალათთან ერთად.