მომზადება: დაალბეთ ცივ წყალში ჟელატინი 1 საათით. შემდეგ დადგით დაბალ ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. არავითარ შემთხვევაში არ აადუღოთ! ურიეთ შეუჩერებლად, რათა ჟელატინი გადნეს. შემდეგ გააგრილეთ. ათქვიფეთ ნაღები შაქართან ერთად. გაადნეთ ცალცალკე შავი და თეთრი შოკოლადი. ჩაასხით ცალ-ცალკე ჯებში და თითოეუს შეურიეთ გამდნარი ჟელატინი და ათქვეფილი ნაღები. კარგად აურიეთ ორივე. ჩაასხით სასურველ ჭურჭელში (აჯობებს გამჭვირვალეში) ჯერ თეთრი მასა და მოათავსეთ მაცივარში, სანამ არ გამაგრდება. შემდეგ დაასხით შავი შოკოლადის მასა და კვლავ შედგით მაცივარში. მორთეთ დესერტი ყავის მარცვლებით და პიტნის ფოთლებით. გემრიელად მიირთვით!