მომზადება:შეაცხელეთ კარაქი გაყავისფრებამდე. გადაასხით სხვა ჭურჭელში და გადადეთ გვერდზე.იგივე ქვაბში გააცხელეთ რძე. ჯამში ერთმანეთში აურიეთ ფქვილი, კაკაო და შაქარი. დაუმატეთ კვერცხი, შემდეგ კი ნელ-ნელა კარაქი და თბილი რძე. ტაფაზე დადგით ბლინის ტაფა საშუალო ცეცხლზე, დაასხით ¼ ჭიქა ცომი ისე, რომ დაფაროს ტაფის მთელი ზედაპირი. შეწვით ბლინები ორივე მხრიდან.დაალაგეთ ბლინები ერთმანეთზე და თითოეულს წაუსვით ათქვეფილი ნაღები.ტორტის აწყობის შემდეგ ზემოდან და გვერდებზეც გადაუსვით ნაღები.მინანქრისთვის: ნაღებში აურიეთ შაქარი, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. შეურიეთ წყლის აბაზანაზე გამდნარი შკოლადი და კარაქი. გააგრილეთ და მოასხით ტორტს.სურვილისამებრ მოაყარეთ შაქრის პუდრა.გემრიელად მიირთვით!