მომზადება:კრეკრები ჩაყარეთ ბლენდერში, დაუმატეთ კარაქი და 1 ს/კ ნუთელა.დაუმატეთ 3 ს/კ თხილი და ათქვიფეთ.მოათავსეთ მიღებული მასა 23 სმ დიამეტრის მრგვალ ფორმაში და ხელით კარგად ჩატკეპნეთ. მოათავსეთ მაცივარში, რათა კარგად გაცივდეს.ამასობაში ათქვიფეთ ნაღების ყველი და შაქარი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ დარჩენილი ნუთელა და კვლავ კარგად ათქვიფეთ.გადაიტანეთ ყველისა და ნუთელას მასა უკვე გაცივებულ ბაზაზე, მოაყარეთ დარჩენილი დაჭრილი თხილი და შედგით რამდენიმე საათით ან მთელი ღამით მაცივარში.გემრიელად მიირთვით!