მომზადება:1. ზეთი და კარაქი მოათავსეთ ტაფაზე, დადგით საშუალო ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე.2. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი3. თუშეთ 10 წუთი, თან ურიეთ.4. დაუკელით ცეცხლს და ხრაკეთ ხახვი, სანამ კარამელისფერს არ მიიღებს.5. შემდეგ გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე.6. გადაიღეთ რამდენიმე კოვზი მოხრაკული ხახვი ცალკე გარნირისთვის.7. დანარჩენი მოათავსეთ კომბაინში, დაუმატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები.8. ათქვიფეთ კარგად.9. სუფრასთან მიტანამდე გააცივეთ მაცივარში. სუფრასთან მიტანამდე, დაუმატეთ ცალკე გადანახული მოხრაკული ხახვი.10. სოუსი მაცივარში ინახება 4-6 დღე. გემრიელად მიირთვით!