მომზადება:ათქვიფეთ ჯამში შაქარი, მარილი და კვერცხი. დაუმატეთ თბილი რძე და საფუარი.ჩაყარეთ ნელ-ნელა ფქვილი და მოზილეთ ცომი.მოათავსეთ ცომი თბილ ადგილას. ჩაზილეთ 1 წუთის განმავლობაში და გააჩერეთ 1 საათი.მოხარშეთ კვერცხი მაგრად. დაჭერით კვერცხი და ხახვი წვრილად. შეურიეთ არაჟანი ან მაიონეზი.გააბრტყელეთ ცომი 5 მმ სისქის ფირფიტად. ჭიქით ან სპეციალური ფორმით ამოჭერით წრეები.მოათავსეთ თითოეული წრის გულში გულსართი, მოუკარით თავი და მიეცით ღვეზელით ფორმა.შეწვით ტაფაზე ცოტაოდენ ზეთში 10-12 წუთის განმავლობაში ორივე მხრიდან.გემრიელად მიირთვით!