მომზადება:მანის ბურღულს დაასხით კეფირი, აურიეთ და გააჩერეთ, რათა გაფუვდეს.გამოსაცხობ ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტი. წაუსვის კარაქი და მოაყარეთ ცოტაოდენი ფქვილი.კვერცხის გულები გააცალკევეთ ცილისგან. ათქვიფეთ ცილა ბეზეს კონსისტენციის მიღებამდე და ნელ-ნელა შეათქვიფეთ შაქარი და ლიმონის წვენი.ათქვეფილი ბეზე მოათავსეთ მაცივარში.ამასობაში კი ხაჭო, 5 კვერცხის გული, დარჩენილი შაქარი, ვანილის შაქარი, მწიკვი მარილი, გამაფხვიერებელი ათქვიფეთ მიქსერით ერთგვაროვანი მასის მიღაბამდე.დაუმატეთ გაფუებული მანისა და კეფირის მასა და კვლავ კარგად აურიეთ.ძირითად მასას ფრთხილად შეურიეთ ათქვეფილი ბეზე.მზა ცომი გადაიტანეთ მომზადებულ ფორმაში და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 50-55 წუთით. გამომცხვარი მობრაწულა გააჩერეთ ფორმაში გაცივებამდე. შემდეგ კი გადმოიღეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.გემრიელად მიირთვით!