მომზადება:მდუღარე წყალში ჩავყაროთ ცოტა მარილი და მოვხარშოთ სპაგეტი 10-15 წთ. გადავავლოთცივი წყალი და გავაჩეროთ საწურზე სანამ სოუსს მოვამზადებთ. ტაფაზე მოვშუშოთ გატარებული ხორცი წვრილად დაჭრილ ხახვთან და ნიორთან ერთად. დავუმატოთ გახეხილი სტაფილო, დავასხათ ღვინო და ვადუღოთ, სანამ ბოლომდე დაშრება. დავუმატოთ პამიდორი, დაფნის ფოთოლი, ხმელი ბაზილიკი და მარილი. ვადუღოთ სოუსის გასქელებამდე. სპაგეტი ჩავაბრუნოთ ქვაბში და დავასხათ ცხელი სოუსი. კარგად ამოვურიოთ.სერვირებისას დავახეხოთ პარმეზანი.ჟურნალი "გემრიელია" (იანვრის ნომერი)