მომზადება:ფქვილს შეურიეთ გამაფხვიერებელი, გახეხილიი ცივი კააქი და შაქარი. ხელით ან დანით აკეპეთ. გაყავით მიღებული ცომი 2 თანაბარ ნაწილად. ერთი დაუმატეთ კაკაო.ხაჭოს გულსართისთვის: ხაჭოს შეურიეთ მანის ბურღული, კვერცხი, ვანილის შაქარი, არაჟანი და შედედებული რძე. ყველაფერი კარგად აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.გამოსაცხობ ფორმაში ჯერ მოათავსეთ კაკაოიანი ცომი - შოკოლადის ფენა და ხელით კარგად გაასწორეთ. შოკოლადის მასაზე თანაბარ ფენად გაანაწილეთ ხაჭოს გულსართ. ზემოდან თანაბრად გაანაწილეთ ციტრუსის ჯემი.თავზე კი მოაყარეთ ცომის მოერე ნაწილი. აცხვეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.ნამცხვარი დაჭერით და გემრიელად მიირთვით!