მომზადება:ღუმელი გავახუროთ 100 გრადუს ტემპერატურაზე. მიქსერით გავთქვიფოთ ცილა და ნელ-ნელავამატოთ შაქარი. ვთქვიფოთ მანამ, სანამ შაქარი ბოლომდე გაიხსნება და მივიღებთ მყარბეზეს. დავუმატოთ ვარდისფერი საღებავი. საცხობ ყალიბს დავუფინოთ ქაღალდი და დავსვათ ვარდის ფორმის ბეზეები. გამოვაცხთ 1 საათის განმავლობაში. შემდეგ გამოვრთოთ გაზი და ბეზეები დავტოვოთ 1-2 საათით ღუმელში.ჟურნალი "გემრიალია" (იანვრის ნომერი)