მომზადება:1 ს/კ ჟელატინს დაასხით ერთი ჭიქა ანადუღერი ცივი წყალი და გააჩერეთ 40 წუთი. შემდეგ გაადნეთ წყლის აბაზანაზე ისე, რომ არ მიიყვანოთ ადუღებამდე. შემდეგ გააგრილეთ.ფხვიერი ნამცხვარი დაფხვენით და შეურიეთ 1 ს/კ არჯანი.ფორმის ფსკერზე მოათავსეთ დაფხვნილი ნამცხვრის მასა და კარგად ჩატკეპნეთ. მოათავსეთ მაცივარში ნახევარი საათით.მარმელადის ნაწილი დაჭერით პატარა კუბიკებად.არაჟანში დაუმმატეთ ვანილის შაქარი, ჩაასხით ჟელატინის მასა და კარგად ათქვიფეთ მიქსერით.დაუმატეთ არაჟნის კრემში მარმელადი და აურიეთ.დაასხით მიღებული მასა ფხვიერი ნამცხვრის ბისკვიტს და მოათავსეთ მაცივარში 3 საათით, ან მთელი ღამით.შემდეგ გამოიღეთ მაცივრიდან, ნახევარი წუთით ჩადეთ ფორმიანად ნამცხვარი ადუღებულ წყალში, რათა ტორტი ადვილად გადმოიღოთ ფორმიდან. მზა დესერტი მორთეთ დარჩნილი მარმელადით.გემრიელად მიირთვით!