მომზადება:თბილი კეფირი ჩაასხით ღრმა ჯამში, დაუმატეთ შაქარი, მარილი და სოდა. მოურიეთ დ აგააჩერეთ 5 წუთით.წვრილ სახეხზე გახეხეთ ყველი, ფქვილთან ერთად დაუმატეთ კეფირის მასას და მოზილეთ ცომი ჯერ კოვზით, შემდეგ 3 წუთის განმავლობაში ხელით.გაყავით ცომი 5 თანაბარ ნაწილად, გააბრტყელეთ თითოეული და შეწვით სათითაოდ ზეთწასმულ ტაფაზე, საშუალო ცეცხლზე, თითოეულ მხარეს 2-3 წუთით.მიირთვით ცხელ-ცხელი!