მომზადება:მოხარშეთ სპაგეტი, როგორც შეფუთვაზეა მოცემული. დაუმატეთ კვერცხის გული და აურიეთ.გახეხეთ ყველი და გადაიტანეთ გახურებულ ტაფაზე. ზემოდან დაადეთ სპაგეტი და შეწვით 1 წუთის განმავლობაში, ჯერ ერთ მხარეს, შემდეგ - მეორე. ახლა მოხრაკეთ ხორცის ფარში და გადაიტანეთ სპაგეტიზე. დაუმატეთ დაჭრილი პომიდორი (შეგიძლიათ, პომიდვრის ჩირიც გამოიყენოთ) და მოცარელა.გადაახვიეთ. მიიღებთ ერთგვარ როლს. დაჭერით პატარა ნაჭრებად და სუფრასთან მიიტანეთ ტომატის სოუსთან ერთად.გემრიელად მიირთვით!