მომზადება: ბადრიჯანი დაჭერით პატარა კუბიკებად, მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 30 წუთი. შემდეგ გარეცხეთ, გაწურეთ და შეწვით ზეთში. ხახვი დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ ბადრიჯანს. მოაყარეთ ფქვილი, დაუმატეთ არაჟანი და გააგრძელეთ ბოსტნეულის თუშვა. ამასობაში გახეხეთ ყველი მსხვილად და მოაყარეთ ჟულიენს, დააფარეთ ტაფას თავსახური და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ყველი არ გადნება. გააგრილეთ ოდნავ კერძი, შემდეგ კი მიიტანეთ სუფრასთან.