ბადრიჯნის ჟულიენი - ნოყიერი, სწრაფი და ძალიან გემრიელი კერძი
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 2-3 ცალი
  • ხახვი - 1 თავი
  • ზეთი შესაწვავად
  • ფქვილი - 1-2 ს/კ
  • არაჟანი - 5 ს/კ
  • მარილი - გემოვნებით
  • ყველი - 60-80 გ

მომზადების წესები
მომზადება:
ბადრიჯანი დაჭერით პატარა კუბიკებად, მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 30 წუთი.
შემდეგ გარეცხეთ, გაწურეთ და შეწვით ზეთში.
ხახვი დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ ბადრიჯანს.
მოაყარეთ ფქვილი, დაუმატეთ არაჟანი და გააგრძელეთ ბოსტნეულის თუშვა.
ამასობაში გახეხეთ ყველი მსხვილად და მოაყარეთ ჟულიენს, დააფარეთ ტაფას თავსახური და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ყველი არ გადნება.
გააგრილეთ ოდნავ კერძი, შემდეგ კი მიიტანეთ სუფრასთან.


ტეგები:
ბადრიჯანი ჟულიენი ნანახია: 1376