ჯამში ერთმანეთში აურიეთ ოთახის ტემპერატურის კარაქი, შაქრის პუდრა და ზეთი. ათქვიფეთ კარგად მიქსერით.შემდეგ დაუმატეთ სახამებელი და კვლავ ათქვიფეთ. დაუმატეთ ნაწილ-ნაწილ 2 ჭიქა ფქვილი. ჯერ მიქსერით ურიეთ, შემდეგ ხის კოვზით.სამუშაო მაგიდაზე დაყარეთ 1 ჭიქა ფქვილი და გადაიტანეთ ცომი, მოზილეთ ხელით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ დარჩენილი ნახევარი ჭიქა ფქვილი და კვლავ კარგად მოზილეთ.გაყავით მიღებული ცომი 3 თანაბარ ნაწილად. თითოეულს მიეცით ძეხვის ფორმა და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.ღუმელის ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი და მოათავსეთ მასზე ცომის ნაჭრები.აცხვეთ 180 გრადუსზე ზედაპირის დაბრაწვამდე.ცხელ-ცხელი ორცხობილები ამოავლეთ შაქრის პუდრში.