მომზადება:თავდაპირველად მოამზადეთ გულსართი. ამისათვის ტაფაზე გაადნეთ კარაქი და შეწვით გაფცქევნილი და დაჭრლი ვაშლი.დაუმატეთ თაფლი და დარიჩინი. აურიეთ და გადაიტანეთ ჯამში.გამოსაცხობი ფორმა შედგით 220 გრადუსზე გახურებულ ღმელში.ცალკე ჯამში ფქვილში აურიეთ შაქარი და მარილი. დაუმატეთ რძე, კვერცხი და ვანილის ექსტრაქტი. მოზილეთ რბილი ცომი და გააჩერეთ 15-20 წუთი. ამასობაში გაადნეთ ფორმაში (რომელიც ღუმელში გააცხელეთ) კარაქი.ცომი კიდევ ერთხელ ჩაზილეთ და გადაიტანეთ ფორმაში. აცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში.შემდეგ გადაიტანეთ ღვეზელზე შემწვარი ვაშლი და აცხვეთ კიდევ 5 წუთი. მზა ღვეზელს მოაყარეთ შაქრის პუდრა. სუფრასთან მიიტანეთ არაჟანთან ან ნაყინთან ერთად ცხელ-ცხელი.