მთვრალი ალუბალი შოკოლადში - ამ გაზაფხულის დესერტი-ჰიტი!
დრო 30წთ
ულუფა 10
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მუქი რომი
  • ალუბალი - მსხვილი, 60 ცალი
  • შავი შოკოლადი (60-70 %) - 200 გ
  • მაღალპროცენტიანი ნაღები - 100 მლ

მომზადების წესები
მომზადება:
თითოეული ალუბალი 5-6 ადგილას ჩაჩხვლიტეთ კბბილის ჩხირით და მოათავსეთ ჯამში. მოასხით კარგად რომი, გადააფარეთ საკვების შესაფუთი ცელოფანი და მოათავსეთ მაცივარში 2 საათით.
დაამტვრიეთ შოკოლადი დაუმატეთ ნაღები და გაადნეთ მიკროტალღურ ღუმელში ან წყლის აბაზანაზე.
ფრთხილად აიღეთ ალუბალი ყუნწით და ჩადეთ გამდნარ შოკოლადის მასაში, შემდეგ მოათვსეთ სილიკონის საფენზე.
გააჩერეთ, სანამ შოკოლადი კარგად არ გამაგრდება და მიიტანეთ სუფრასთან.

არ დაგავიწყდეთ სტუმრების გაფრთხილება, რომ "კანფეტს" კურკა აქვს...
ტეგები:
შოკოლადი ალუბალი ნანახია: 600