ხაჭოს დესერტი სააღდგომოდ
დრო 120წთ
ულუფა 7
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ხაჭო - 500 გ
  • არაჟანი - 300 გ
  • შაქარი - გემოვნებით
  • ვანილი
  • ჟელატინი - 30 გ
  • სასურველი ხილი ან კენკრა

მომზადების წესები

ჟელატინს დავასხათ ცოტა ცივი წყალი და გავაჩეროთ 2 წთ. ხაჭო, არაჟანი, შაქარი და ვანილი ბლენდერით ავთქვიფოთ. დავუმატოთ ჟელატინი, კარგად ამოვურიოთ, შევურიოთ ხილი, ჩავასხათ სასურველ ფორმაში (ყალიბში) და გავაჩეროთ მაცივარში
მთელი ღამე.

ჟურნალი "გემრიელია" (აპრილის ნომერი)

ტეგები:
ხაჭო დესერტი ნანახია: 966