ჯამში ჩასხით 1 ჭიქა ცივი ნაღები, გახსენით მასში სახამებელი, დაუმატეთ კვერცხის გული და კარგად ათქვიფეთ ხელის ზამბარით. ლიმონისა და ფორთოხლის ცედრა გახეხეთ წვრილად. დარჩენილი ნაღები ჩაასხით სქელძირიან ქვაბში, დადგით საშუალო ცეცხლზე, დაუმატეთ 1 ჭიქა შაქარი, დარიჩინი და ცედრა. მიიყვანეთ მასა ადუღებამდე. გადმოდგით ცეცხლიდან, ამოიღეთ დარიჩინის ჩხირები. ცხელ ნაღებში წვრილ ნაკადათ ჩაუშვით კვერცხის გულისა და ნაღების მასა. ქვაბი დადგით დაბალ ცეცხლზე და ისე, რომ არ მიიყვანოთ ადუღებამდე, მიიყვანეთ კრემი გასქელებამდე, შეუჩერებლად ურიეთ 10-12 წუთის განმავლობაში. ჩამოასხით კრემი კერამიკის ფიალებში, გააცივეთ და შედგით მაცივარში მინუმუმ 2 საათით. სუფრასთნ მიტანის წინ კრემს მოაყარეთ ტაფაზე ოდნავ მომწვარი შაქარი. გემრიელად მიირთვით!