ორაგულის სალათა
დრო 30წთ
ულუფა 2
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ორაგულის ფილე - 300 გ
  • ბრინჯი - 150 გ
  • ყაბაყი - 200 გრ (2 ცალი)
  • მარილი
  • პილპილი
  • ზეითუნის ზეთი
  • ლიმონი - 100 გრ (1 ცალი)
  • ბროწეული - მარცვლები, 1/2 ჭიქა

მომზადების წესები

გასუფთავებულ ორაგულის ფილეს მოვაყაროთ პილპილი და მარილი, მოვასხათ ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი და დაჭრილ ყაბაყთან ერთად გამოვაცხოთ ღუმელში. მოხარშულ და გაცივებულ ბრინჯს დავუმატოთ პატარა ნაჭრებად დანაწევრებული თევზი, დაჭრილი ყაბაყი, ბროწეული და კარგად ამოვურიოთ. გავაფორმოთ ცოცხალი ქინძით.

ჟურნალი "გემრიელია" (აპრილის ნომერი)