გარეცხეთ და გაარჩიეთ მარწყვი. აიღეთ ღრმა ჯამი და ფენებად მოათავსეთ მასში, მარწყვი, მოასხით არაყი, მოაყარეთ შაქარი. მოათავსეთ მთელი ღამით მაცივარში. მეორე დღეს დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ ლიმონმჟავა და გადმოდგით ცეცხლიდან. 3 საათში კვლავ დადგით ცეცხლზე და ერთი წამოადუღეთ, კვლავ გადმოდგით და გააჩერეთ 3 საათი. გაიმეორეთ ეს პროცედურა 3-ჯერ/ ბოლოს ცეცხლზე დადგმისას ადუღეთ 10-15 წუთი. შემდეგ გაანაწილეთ გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ.