დაჭერით ღორის რბილი ხორცი პატარა კუბიკებად, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, სოიოს სოუსი, ყავისფერი შაქარი, კარგად აურით და გააჩერეთ 5 წუთი. გაახურეთ 1 ს/კ დიდ ტაფაში, ჩაყარეთ ნახევარი ღორის ხორცი და შეწვით საშუალო ცეცხლზე. ამას დაჭირდება დაახლოებით 4 წუთი. გადაიტანეთ ხორცი თეფშზე და შეწვით დარჩენილი ხორცი. დაუმატეთ 1 ს/კ ზეთი იმავე ტაფაში და გააცხელეთ. ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი ბადრიჯანი, პარკი ლობიო და დაასხით 1 ს/კ წყალი. თუშეთ 8-10 წუთი. შემდეგ დაუმატეთ ტაფაში შემწვარი ხორცი და დაჭრილი წიწაკა ჩილი. თუშეთ 2 წუთის განმავლობაში, თან ურიეთ. ღრმა თეფშზე დახიეთ სალათის ფურცლები და მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი, მოასხით დარჩენილი ზეთი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი, აურიეთ. ზედმოან გადაიტანეთ ღორის ხორცისა და ბოსტნეულის მასა. გემრიელად მიირთვით!